De bisschoppen hebben besloten dat er vanwege de coronamaatregelen op kerstavond geen publiek toegankelijke vieringen zijn. Ook in onze kerken kunnen we geen parochianen ontvangen. Wel zijn er onlinevieringen om thuis (vanuit het vertrouwde kerkgebouw) Kerst mee te vieren.

Secretaris van het bestuur, Renée Hoes, schrijft het volgende bericht:

Beste parochianen,

De bisschoppen van de Nederlandse R.K. kerk hebben gezamenlijk besloten om alle publieke vieringen op kerstavond niet door te laten gaan. Dit betekent dat wij op kerstavond in onze kerken geen parochianen kunnen ontvangen. Wel kunnen er online vieringen zijn, deze worden vanuit vrijwel al onze kerken uitgezonden. Vanuit het Eucharistisch Centrum van de beide parochies zullen de volgende onlinevieringen worden verzorgd:

18.00u kinderviering met Wies Sarot vanuit H. Nicolaaskerk in Baarn;
19.00u kinderviering met Frank Sieraal vanuit onze St. Martinuskerk in Hoogland;

21.00u Pastor Meneses vanuit onze St. Martinuskerk in Hoogland;
22.30u Mgr. Hoogeboom vanuit H. Nicolaaskerk in Baarn

De vieringen zijn bedoeld voor beide parochies. De link naar de kerkomroep van de H.Nicolaaskerk is: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/12319. De link naar de kerkomroep van de St Martinuskerk is https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/11279.

Omdat mgr. Hoogenboom voorgaat in de H. Nicolaas kerk gaat pastoor Skiba om 22.00u voor in de onlineviering vanuit de St. Ansfriduskerk.

Het bestuur en pastoraal team wensen u een Zalig Kerstmis en een Gezegend Nieuwjaar. Hou elkaar vast en blijf gezond!