Tijdens de zondagmiddag openingen van de Sint Martinus op 13 en 20 december staan er ook enkele kinderen die bezig zijn met de voorbereidingen voor het Vormsel op 24 januari as.

Zij hebben hun talenten aangesproken en zijn creatief geweest om allerlei dingen te maken. Dit hebben ze gedaan met het 5 euro project;
Dit houdt in dat zij van 5 euro meer euro’s proberen te maken door iets met hun talenten te doen. Dit doen ze niet voor zichzelf maar voor de Voedselbank Amersfoort waar ze ook al twee avonden enthousiast hebben meegeholpen met het inpakken van voedselpakketten.

Dus bent u van plan om naar de middagopening te komen neem dan wat klein geld mee en loop langs de tafels van deze vormelingen, wie weet ligt er wat bij wat u kunt gebruiken. Een kleine gift is ook welkom.

Namens de Vormsel werkgroep.