Kerstboom met het Briefje van BovenIn de kinderwoorddienst ontvangen we zondag om 09.00 uur in de St. Josephkerk weer een Briefje van Boven. Met een boodschap van een belangrijk persoon uit de Bijbel. En wat is nou leuker om een mooie kaart terug te sturen? Die gaan we maken en alle gemaakte kaarten gaan we een mooie plek geven in de grote kerstboom.

Het tweede Briefje van Boven komt van Marcus. Hij heeft behalve deze brief, een heel Bijbelboek geschreven. Wat vind jij het mooiste verhaal uit de Bijbel? Maak op een kaart een (strip)tekening van jouw mooiste Bijbelverhaal. Je kan er ook een verhaaltje of gedicht bij maken.
Je mag ook thuis een kaartje maken en deze in de brieven-bus van de kerk stoppen. Dan hangen wij de kaart voor je op in de kerstboom.
Aanmelden voor de viering kan via deze link. Online meevieren kan via deze pagina.

In de Advent gaan we met de kinderen stap voor stap op weg naar Kerstmis. Aan het begin van de viering steekt een van de kinderen een nieuw kaarsje aan op de adventskrans. Daarna vertelt de pastor over het volgende beeld in de stal, die week voor week verder gevuld wordt. De kinderen nemen uit de kerk het lichtje mee voor hun eigen kinderwoorddienst. Doe je mee?

Werkgroep Kinderwoorddienst