Vanwege de coronamaatregelen is het helaas nog steeds niet mogelijk om meer dan 30 parochianen toe te laten in de kerk tijdens de vieringen. Voor velen is het een gemis om niet bij de vieringen in de vertrouwde kerk met de vertrouwde mensen aanwezig te kunnen zijn. Zeker nu de Sint Martinus ook het Eucharistisch Centrum van OLVA wordt, is het des te belangrijker om zoveel mogelijk mensen toegang te kunnen geven tot de vieringen. De afgelopen weken is daarom door een team van vrijwilligers hard gewerkt aan het realiseren van KerkTV voor de Sint Martinuskerk in Hoogland. Vanaf 28 november is het zo ver en kunt u voortaan de vieringen van de Sint Martinus live bekijken via internet op www.kerkomroep.nl.
Binnenkort is het zelfs mogelijk om een kastje aan te schaffen waarmee u ook de vieringen op uw eigen tv kunt bekijken. Hierover informeren we u binnenkort via deze site of het Martinusbericht van de geloofsgemeenschap Sint Martinus
In deze handleiding nemen we u stap voor stap mee hoe u de vieringen van de Sint Martinus kunt bekijken op uw computer, telefoon of tablet.

Beelden van KerkTV


Ga hier naar de site van Kerkomroep Radio en TV