Bidden in tijden van afstand en verwachting

Zondagmorgen 1 november, was op radio 1 een interview te horen met Leo Fijen. Dit was in het radioprogramma: Dit is de zondag.

Hij heeft een bijzonder mooi boekje uitgebracht met als titel: Van Allerheiligen tot Kerstmis (Bidden in tijden van afstand en verwachting). Het is een boekje voor katholiek en protestant, voor jong en oud. Maar vooral voor iedereen die in de donkere tijden naar Kerstmis toe wil bidden, met speciale aandacht voor de zondagen in de Advent. Je vindt hierin bijdragen van Herman Finkers, Anselm Grün, Antoine Bodar, Kris Gerlaude, Anima Christi, Katharina Michiels, Jan Hendriks, Benoît Standaert, Manon Vanderkaa, Angela Holleboom, Manu van Hecke, Frans Cromphout, Hanna van Quakebeke en Paul Verbeek. Deze bundel, Van Allerheiligen tot Kerstmis, helpt ons deze donkere dagen door.

Dit boekje is te bestellen bij diverse boekhandels en hier online