Op zaterdag 31 oktober kan het zomaar gebeuren dat je op het Kraailandhof, Hoogland aangesproken wordt met de vraag: ‘voor wie steek jij een kaarsje aan?’ Begin november, als de dagen korter worden, is een tijd om stil te staan bij verdriet en gemis van wie er niet meer is.

Met Allerheiligen en Allerzielen – van oudsher de dagen waarop doden worden herdacht- ben je daarin niet alleen, ook niet met oud verdriet. Mensen van de St. Martinus en De Inham bieden de gelegenheid bij dit gemis stil te staan. Misschien wil je bij de kraam je verhaal kwijt of een lichtje aansteken. Je bent van harte welkom! De kraam staat er tussen 10 en 20 uur.

Ook zamelen we jampotjes in. Hierin worden de lichtjes die mensen aansteken geplaatst. De potjes kun je afgeven bij De Inham en st Martinuskerk.

We zoeken mensen die in een klein team van drie personen twee uur de kraam te bemensen. Je kunt je hier voor opgeven bij Arianne van Valkengoed, en hier bij Ad van Dijk of mobiel 06-10717871