De St.Josephkerk in Hooglanderveen gaat zondag 18 oktober weer behoedzaam open voor vieringen met maximaal 30 parochianen. Diaken Frank Sieraal gaat voor, omdat pastor Roderick nog herstellende is. De viering kan ook online bekeken worden.

Deze viering is ook weer online te bekijken via deze site en het YouTube-kanaal RK Eemland. Na de viering wordt er geen koffie geschonken.

Richtlijnen

Aanwezigen wordt, net als in de overige kerken, gevraagd de RIVM-richtlijnen strikt in acht te houden en bij verkoudheids- of griepklachten thuis te blijven. Bij binnenkomst worden handen ontsmet en u houdt minimaal 1.5 meter afstand van anderen. Het gebruik van een mondkapje is aanbevolen. Tijdens de viering wordt er niet meegezongen en worden geen handen geschud, maar u heeft wel oog voor elkaar.
Wij rekenen op ieders medewerking en verbondenheid in gebed.