Afgelopen zaterdagavond werd er in de pastorietuin naast een Sint Martinuskerk een zwoele zomerse filmavond georganiseerd.

Dit verliep zeer succesvol. Ruim 75 van de 100 geplaatste stoelen waren bezet met filmliefhebbers uit Hoogland en andere delen van de stad. De Vrienden van Martinus waren blij verrast met deze grote opkomst. Even na half twaalf was de vertoning van de film: O BROTHER WHERE ART THOU? weer voorbij en ging iedereen met een goed gevoel weer naar huis.

Na afloop kregen we al vrij snel een aantal reacties die we u niet willen onthouden. Deze waren:
“Wij vonden het hartstikke leuk. Goede filmkeuze met mooie muziek. Verzorging excellent en de temperatuur lekker zwoel. Voor herhaling vatbaar.”
“Ik vond het leuk en gezellig”
“Ik vond het een bijzondere avond, leuke film, mooi weer, goed georganiseerd! Deed me aan de vakantie in Frankrijk denken zo’n avond.”
” Goeie bal,🌻🌞”
“Was inderďaad een mooie film op een mooie plek.”
“Was een zwoele avond! ”
“Het was mooi opgezet zo👍. Ik was bang dat het wellicht te druk zou worden maar dat viel erg mee. De film was wel een beetje apart. Zelf moest ik er wel om lachten maar mijn gezelschap vond het maar een rare film.”
“De opzet is perfect.”
“Leuk hoor! Mooi initiatief en top dat het zo succesvol is ontvangen ook😄 ”
“Het was een leuke film en klasse georganiseerd👍”
“Heel goed georganiseerd door jullie,klasse! Hopelijk nog een herhaling met een mooie film!”

Tot slot dank aan alle vrijwilligers, subsidiegevers, sponsors!

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door: Buurtbudget Hoogland, In de buurt033, Sociaal Cultureel Fonds van de Amersfoortse Verzekeringen, Groos op Hoogland en door sponsering van Wijnhuis Alexander, VIA AV, Verhuurbedrijf Westerhuis b.v.

Onderstaand een aantal foto’s van deze avond.
Een panorama van de pastorietuin hoe het vanmiddag eruit zag. Het leek wel of er niets gebeurd was..