Eindelijk! We mogen weer vieren in de St. Martinuskerk! Na de Corona-break zijn we eindelijk weer welkom om de familieviering te houden. Over blijven geloven in jezelf en in het goede van mensen. En over hoe een minuscuul zaadje uit kan groeien tot een prachtige zonnebloem, zo kun jij ook als mens groeien. Gaaf als je erbij bent!
Zorg er wel voor dat je reserveert! Lees ook het onderstaande even goed door. (Of laat je ouders dat doen)

Er wordt niet live gezongen en ook meezingen mag niet ivm beperken vochtdeeltjes. Jeugdkoor St. Maarten gaat er haar eigen draai aan geven, zodat we toch nog kunnen genieten van een feestelijke omlijsting! En kinderen wacht een (kleine) verrassing die uit kan groeien tot iets heel moois!
Let op! We beginnen om 9 uur in plaats van de gebruikelijke half 10.

Door Corona is het wel nodig dat je reserveert. Maak hier een reservering voor de St. Martinuskerk voor zondag 12 juli!

Indien u niet de mogelijkheid heeft om het online reserveringssysteem te gebruiken, dan kunt u op 2 maandag-, woensdag- en vrijdagochtend tussen 9.30 en 11.30 uur via het nummer van de gastvrouwen op De Pastorie reserveren. Het telefoonnummer is: 033- 4801223. Bij klachten graag thuisblijven. Helaas kunnen we mensen die spontaan komen geen toegang verschaffen tot de viering, wees dus op tijd met reserveren, uiterlijk 24 uur van te voren. Plaatsen worden je toegewezen, uiteraard met in acht neming van de anderhalve meter. Verder kun je geen gebruik maken van het toilet achter in de kerk. Houd hier dus rekening mee!

Omslachtig ja, maar laten we er juist nu in deze tijd met al zijn beperkingen toch iets feestelijks van maken!

Lees hier meer over het online reserveringssysteem.