Pastor Beer verwelkomt peuters en kleuters voor een zomerse Kerk op Schoot, de laatste keer voor de zomervakantie. En dat kan zondag gelukkig voor het eerst in lange tijd weer in de Parochiezaal St. Joseph.

Zomerse pastor BeerDe kleinsten zijn met hun ouder(s) zondag 5 juli om 11.00 uur welkom voor een zomerse viering rond het bijbelverhaal waarin Jezus je uitnodigt om bij Hem uit te komen rusten. Met liedjes, gebedjes, kaarsjes en een vrolijke knutsel voor de zomer!

Kom je ook gezellig meevieren? Reserveren kan via deze link. Gewoon naar de Parochiezaal komen kan ook, ter plekke registreren is verplicht (RIVM-richtlijnen). En vergeet vooral je zomerse humeur niet!

Help mee!

De werkgroep Kerk op Schoot is op zoek naar versterking, omdat vrijwilligers Petra en Laura er na een aantal jaar mee gaan stoppen. Vind je het leuk en zinvol om peuters en kleuters mee te nemen op de weg van het geloof, meld je dan aan! Een leuke klus en er ligt een koffer vol ervaring voor je klaar. Kerk op Schoot wordt vijf keer per jaar gehouden in de Parochiezaal St. Joseph en wordt mede voorbereid in oecumenische samenwerking met de PKN Amersfoort-Noord. Informeer via kerkopschoot@hotmail.com. Zondag gewoon de beide vrijwilligers even aanschieten kan natuurlijk ook!