Deze bijzondere tijd van de corona brengt ons op een andere manier samen.  Dit merkt Corrie van Middelaar ook en zij vertelt daar het e.e.a. over.

We hebben daarom een opname gemaakt bij de gedenksteen die zich aan de buitenzijde bevindt van het priesterkoor van onze kerk. Zij had deze plek gekozen vanwege de mooie bomen en de stilte die zij hier om haar heen voelt.
Corrie is nauw betrokken bij een aantal activiteiten in onze geloofsgemeenschap Sint Martinus.  Maar zij is ook actief bij de Zonnebloem voor de afdeling Hoogland-Nieuwland. Verder is zij ook nog eens mantelzorgster voor een goede vriendin.

“Voor een moment van bezinning, rust en zeker de ontmoeting. De verbondenheid met elkaar.”

“Corona Ik heb voor mezelf geprobeerd, en dat probeer ik ook vast te houden, om mij niet door angst te laten leiden en dat ik daarin vastzuig. Maar ik probeer in realiteit en met een vaste afstand naar elkaar dit te respecteren. Het is stil in deze tijd en in het weekend, want er zijn geen diensten meer en dat geeft voor mij een ander gevoel. Ik ga naar de Sint Martinuskerk voor een moment van bezinning, rust en zeker de ontmoeting. De verbondenheid met elkaar!”

 

Dit is de laatste bijdrage in deze serie: In gesprek met Corrie kunt u zien op het YouTube kanaal van de Geloofsgemeenschap Sint Martinus. In de komende keren gaan we het hebben over Harte wensen van onze vrijwilligers.