In Coronatijd publiceert het Spiritueel Cultureel Centrum een serie interviews met als thema “Het kan elk mens overkomen”.

Het gesprek hebben we met iemand, die in haar of zijn leven iets bijzonders heeft meegemaakt. Een belevenis die verwondering wekt, verbazing oproept of een opmerkelijke emotie met zich meebrengt. Deze ervaring heeft een bijzondere betekenis in haar of zijn leven. Deze gebeurtenis kan je in beweging brengen. Het verhaal kan kan ook hoop geven.

Het meest actuele interview (“Hoe ondersteunen wij mensen ?”) is met Giny Wieringa en Dinie van ‘t Erve en kunt u bekijken via deze link.

De activiteiten van het SCC hebben nadrukkelijk de bedoeling om interactie tot stand te brengen. Dat willen we met deze activiteit ook mogelijk maken. Uw reactie is welkom via sccinterview2GB@proton.com . Het is uiteraard ook mogelijk te reageren via de site van het scc (https://www.sccamersfoort.nl) of via de facebookpagina