Iedere zaterdagavond in mei is er een Mariaviering voor de parochies van Onze Lieve Vrouw van Amersfoort en HH. Martha en Maria. Dit keer een viering rond Maria van Guadalupe met pastor Mauricio Meneses.

U kunt ook nu weer een kaars aanvragen voor iemand die u dierbaar is of voor een speciale intentie. Dat is mogelijk door een envelop met uw naam, de intentie en een gift in de brievenbus van de pastorie van de St. Josephkerk te doen, of door een email te sturen naar info@rkeemland.nl met uw naam en intentie onder vermelding van ‘Kaars Mariaviering’; en uw gift over te maken via RKcollecte.nl (richtbedrag vanaf 5 euro). Met uw gift helpt u ons dit initiatief voort te zetten en kunnen we beginnen met de inrichting van een Mariakapel voor dit doel.

De viering is te volgen via onze website en op Facebook.