Omdat de ruimte in de kerken vanwege de maatregelen rond de coronacrisis nog beperkt is, kun je iedere zondag om 09.00 uur de Eucharistie online meevieren. Voorganger is pastor Roderick Vonhögen. Ook de internationale viering is iedere zondagavond om 19.00 uur in de St. Josephkerk én online mee te vieren.

De vieringen in de St. Josephkerk zijn bij te wonen, maar ook te volgen via deze website, via onze Facebookpagina en in audio via de Kerkomroep. Zondagmorgen om 09.00 uur vieren we de Eucharistie in het Nederlands en met extra aandacht voor kinderen. De viering begint met een eigen kwartier voor de kinderen in de kerk én online!
Zondagavond om 19.00 uur is er een internationale Mis, met Gregoriaanse zang en teksten in het Engels, Latijn, Frans, Italiaans, Duits, Spaans en Nederlands.

Wil je financieel bijdragen aan deze service, dan kun je de parochie steunen via bankrekening NL98 RABO 0135 1177 39 t.n.v. RK Parochie OLVA. Of klik op deze link. Van groot belang, omdat we de online-service graag blijven aanbieden. Ook na de coronacrisis.

Ook de vieringen van de St Ansfridusgeloofsgemeenschap zijn online te volgen (vanaf 11.00 uur). Klik hier .De SFX hoopt binnenkort live te gaan, maar neemt de vieringen vooralsnog op en zet ze maandag op deze site.

Het overzicht van de vieringen tot 6 september vind je hier. LET OP: Een alternatieve website om de vieringen te volgen vind je hier.

Viering zondag 26 juli 09.00 uur

Internationale viering zondag 26 juli 19.00 uur

Sacramentsprocessie 14 juni 10.30 uur