Voor senioren en anderen die graag thuis de Goede Week en Pasen willen vieren heeft onze parochie een meditatieboekje gemaakt.

Meditatieboekje voor Goede Week en PasenHet boekje biedt lezingen, overwegingen en gebeden van Palmzondag tot en met Pasen. Het is tot stand gekomen met medewerking van het pastorale team en vertegenwoordigers van de geloofsgemeenschappen. Initiatiefnemer is Marcella Walraven en zij hoopt met het meditatieboekje een waardevolle aanvulling te zijn op de thuis-initiatieven binnen en buiten de parochie.

Het boekje is gemaakt om met zoveel mogelijk parochianen de Goede Week en Pasen te kunnen vieren. En zo ook met elkaar thuis verbonden te blijven in gebed. In deze coronacrisis is dat van wezenenlijk belang. Wil je een donatie doen, dan klik je op de ‘online collecte’-button op deze pagina.

In het menu hierboven staan de mogelijkheden voor fullscreen, download en print