De Passion 4U gaat toch door. Niet in de kerk, maar wel online. Dirigent/pianist Ron Adelaar heeft de edities van 2018 en 2019 tot een 2020-versie bewerkt.

De Passion 4U zou op 7 april in de Ansfriduskerk voor de achtste keer op rij worden uitgevoerd. Het lijdensverhaal van Jezus zou gelezen worden, omlijst met beelden op een groot scherm en muziek in een prachtig verlichte Ansfriduskerk. Maar helaas, vanwege de Coronapandemie is de kerk gesloten en zitten we in de Goede Week en met Pasen thuis. Gelukkig zijn er inmiddels al initiatieven om via moderne media met elkaar verbonden te zijn, onder meer met de online eucharistievieringen van onze parochie.

Onlangs heeft Ron Adelaar het volledige lijdensverhaal, inclusief beelden en muziek uit de uitvoeringen van de Passion 4U 2018 en 2019, tot een 2020-onlineversie bewerkt. Een Passion 4U-video, zodat toch iedereen het passieverhaal kan meevieren.

Via deze link is de online 2020-versie te bekijken.