Steeds meer parochianen weten het maandelijkse moment van verstilling te vinden. Aansluitend aan de LifeTeen-vieringen in de St. Josephkerk is er de mogelijkheid voor aanbidding van het Allerheiligste.

LifeTeen-viering met aanbidding in de St. JosephkerkDe aanbidding van het Allerheiligste in de monstrans biedt je maandelijks een kort moment om in de stilte van de kerk naar Jezus te luisteren en Hem dank te zeggen. Paus Franciscus moedigt je aan om tijdens de aanbidding ‘als een kind met Hem te spreken, in stilte naar Hem te luisteren, en jezelf in vrede aan Hem toe te vertrouwen’. Na de eucharistieviering nemen tientallen mensen even de tijd om zo bij Jezus te zijn.

Tweede zaterdag

Iedere de tweede zaterdag van de maand (14 maart, 9 mei en 13 juni) kun je in de St. Josephkerk een LifeTeen-viering meemaken. De aanbidding is natuurlijk niet verplicht: je kunt na het slotlied ook naar de koffie of naar huis. Maar het is dus ook mogelijk in de kerk ook wat naar voren komen. De lichten worden gedimd en er klinkt af en toe een rustig lied. Na 10 minuten geeft de pastor de Eucharistische zegen. Na de aanbidding is er voor jongeren nog een eigen (ontmoetings-)programma in de Parochiezaal St. Joseph.
Iedereen is van harte welkom.