Rob Goeman is in zijn vrije tijd secretaris in de Stichting Vrienden van Martinus. Samen met een aantal bestuursleden heeft hij Hoogland goes Blackgospel georganiseerd. Dit concert vindt plaatst op 21 maart a.s. in de Sint Martinuskerk. In aanloop daarvan wilde we weten hoe e.e.a. tot stand is gekomen.

Een bijzondere experience rondom gospelmuziek.
Het bestuur van deze stichting wilde graag een Gospelconcert organiseren, vanuit de American Blackgospel traditie. Om dit mogelijk te maken is het bestuur op zoek gegaan naar een medeorganisator.  Het uiteindelijke resultaat is nu dat op zaterdagavond 21 maart a.s. er veel te horen en te zien zal zijn. Tijdens dit concert zullen 10 tot 12 gospelliederen gezongen worden, samen met een koor dat bestaat uit 100 vrijwilligers. Dit projectkoor is binnen 10 dagen bij elkaar ‘verzameld’. Zij komen veelal uit Hoogland en Amersfoort-Noord. Het projectkoor zal een tweetal solisten en een DJ begeleiden. Dit zal allemaal geleidt worden door dirigent, artistiek leider, enz.: Clifton Grep.

“We zingen de sterren van de hemel”
Dit bijzondere concert vindt voor het eerst plaats in deze kerk. Het concert begint om 20:00 uur en zal eindigen rond de klok van 22:00 uur. “We zingen de sterren van de hemel” aldus Rob. Maar wat ook mooi is, dat er tijdens dit concert ook gedanst wordt en dit komt uit de American Blackgospel traditie. Bij het maken van dit artikel zijn er nu nog een beperkt aantal kaarten à contant te koop bij Albert Heijn in Hoogland. De kaarten kosten € 15,–. Dus wees er snel bij! Dit wil je toch niet missen in Hoogland!

In het youtube filmpje ziet u hoe enthousiast Rob Goeman is over het komende concert.

De promo voor dit concert