Zondag 23 februari 2020 stond in de Heilig Kruiskerk de eucharistieviering weer in het teken van Carnaval. Ondanks het slechte weer, heel veel regen en wind, kwamen vele carnavalsvierders en andere parochianen naar de  Heilig Kruiskerk die ook dit jaar weer prachtig en kleurrijk versierd was.

Pastor Mauricio zong voor ons een lied over de liefde, waarvan de tekst speciaal voor ons door hem zelf geschreven was. Tijdens deze viering werden door verschillende parochianen al etenswaren meegebracht voor de vastenactie voor de Voedselbank, die komende Aswoensdag van start gaat in de Heilig Kruiskerk.


Onderstaand een reportage van deze viering

 

Pastor Mauricio Menesses zingt over de Liefde

Ja…. want dit  is het Gebod van de Liefde

Geen onderdrukking, geen rijkdom of macht.

Ja…. want dit  is het Gebod van de Liefde

Het Gebod dat de Heer Jezus ons bracht