In dit jaar van de Eucharistie wil de Heilig Kruisgemeenschap als Eucharistisch Centrum van de parochie Onze Lieve Vrouw van Amersfoort extra getuigen van Jezus’ liefde voor de medemens in nood.

Deze geloofsgemeenschap heeft daarom besloten om tijdens de aankomende vastentijd een inzameling te gaan houden voor de voedselbank van Amersfoort. Deze inzamelingsactie zal starten op Aswoensdag en eindigen met Pasen. De gelovigen zal per week gevraagd worden om een ander product mee te nemen. Op de zondag wordt bij de mededelingen verteld welk product er de week erop aan de Voedselbank wordt gedoneerd.

Op Aswoensdag wordt gestart met het inzamelen van pasta (macaroni/spaghetti). Mocht u meer mee willen nemen dan kunnen ook aanvullende producten worden meegenomen die heel welkom zijn. Om het iedereen gemakkelijk te maken hebben wij alvast een lijstje gemaakt, zodat daar bij het boodschappen doen rekening mee kan worden gehouden.

Daarnaast is er ook altijd wel vraag naar verzorgingsproducten (zoals dames- en herenhygiëne, douche en badschuim, WC papier) en baby en peuterspullen (luiers, Zwitsal).

Mochten andere parochianen van onze parochie zich willen aansluiten bij deze actie dan kan dat.
Neem de producten mee naar uw eigen geloofsgemeenschap, geef ze af in de Heilig Kruiskerk of bij het secretariaat van ’t Wandelhuys, Liendertseweg 46-48 te Amersfoort.

Wij hopen dat u massaal aansluit bij deze actie en Let op! Alle producten moeten lang houdbaar verpakt zijn.

 

Zon- en/of feestdag  Thema Aanvullende producten
Aswoensdag: Pasta (macaronie, spagetti) SMAC, Sauzen voor pasta’s e.d.
26-2-2020
1ste week van het vasten Blik groenten Knakworsten, vacuüm verpakte rookworst
1 t/m 7 maart
2de week van het vasten Thee/koffie melkpoeder, suiker, verpakte koekjes
8 t/m 14 maart
3de week van het vasten Ontbijtgranen Crackers, ontbijtkoek
15 t/m 21 maart
4de week van het vasten Blik/Zak soep Soepstengels
22 t/m 28 maart
5de week van het vasten Broodbeleg Pak hagelslag, pot jam, pot pindakaas
29 maart t/m 4 april
Goede week, Palmzondag Paaseitjes Paasbrood
5 t/m 10 april
Pasen Rijst Sauzen