Van maandag 3 februari tot maandag 6  april 2020  exposeren de zussen Annet en Catharine Meijerink hun werk in de Pastorie van de St.Martinuskerk in Hoogland. Annet exposeert haar objecten van klei en Catharine haar bloemenschilderijen.

Annet Meijerink
Annet is ontwerper, interieurarchitect en pedagogisch medewerker. Zij is begonnen met model boetseren en heeft vervolgens het draaien en bakken van potten en schalen opgepakt. Ook maakt zij handvormen, zoals  doosjes, schalen, bollen en lantaarns. Het vorm geven aan klei, is werken met je handen. Het geeft haar een basaal gevoel en dat is boeiend en uitdagend.

Catharine Meijerink

Catharine is geïnspireerd door de slogan: “zeg het met bloemen.” Bloemen worden geroemd, vereerd in dichtvorm en gekoesterd. Zij wordt vrolijk van een geurig boeket op tafel of als cadeau. De bloem is voor haar dan ook ware beeldkunst. Bloemen zijn in veel vormen, kleuren en geuren neer te zetten en dat is precies wat zij doet. Zij heeft dan ook van haar passie haar hobby gemaakt.

U bent van harte welkom in de Pastorie om deze expositie te komen bekijken.
De gastvrouwen zijn aanwezig van maandag- t/m vrijdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur.

Wilt u een ontmoeting met de kunstenaars ter plaatse dan kunt u een afspraak maken, door hen een email te zenden. Klik hier voor het email adres van Annet en hier voor Catharine.